21 Νοεμβρίου 2008

X-Factor 21/11/08

Σήμερα βγήκε ατάκα:
1. Ο Σάκης στην Κέλλυ για την ένεση κορτιζόνης: "Πού-στη βάλανε;"
2. Νίκος Μουρ: "Έπαθα φαρυγγίτιδα" - Σάκης: "Η Κέλλυ σε κόλλησε;"

Τρέλα η αντιπαράθεση Θεοφάνους-Καγκάκη! Αν ο άνθρωπος πάει να αντιπαρατεθεί πάνω σε μουσικά θέματα ... δεν τον πιάνει κανείς! Μια ένσταση είχα μόνο για την παρατήρηση που έκανε στον Γιώργο όταν τον ευχαρίστησε δημοσίως.

Μ' αρέσει που στα videos των παικτών ακούγεται που και που η εισαγωγή από το τραγούδι της Ευρυδίκης "Τόσα κι άλλα τόσα"! Εύγε!

Αν έχετε προτάσεις για τη δίαιτα του Λούη - που εννόησε η κυρία Καγκάκη, ευπρόσδεκτες να τις ακολουθήσουμε κι εμείς!

Συγνώμη, αλλά η αποψινή αποχώρηση ήταν εντελώς κουλή. Για μένα ήταν η σειρά της Ειρήνης. Πφφφ, anyway.

Τριημιτόνιο - Πούλα με (Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους)


Χρήστος Καλλιάτσας - Νόημα (Ομάδα Κατερίνας Καγκάκη)


Κωνσταντίνος Τσιμούρης - Μη γυρίσεις (Ομάδα Νίκου Μουρατίδη)


Κέλλυ Καλτσή - Mercy (Ομάδα Νίκου Μουρατίδη)


Νικόλας Μεταξάς - Αύγουστος (Ομάδα Κατερίνας Καγκάκη)

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός έφυγε;

John John είπε...

Οι JukeBox

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από εμένα, μόλις σήμερα ανακάλυψα το blog σου και νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά...

Λοιπόν,
το X-factor σήμερα ήταν στο διαγωνιστικό του μέρος ξεκάθαρο:

ΟΛΑ τα παιδιά σήμερα ήταν απαράδεκτα φωνητικά με εξαίρεση την (wannabe Kalomoira) Ιωάννα η οποία πραγματικά ήταν η σωστότερη, όπως είπε και ο κ.Γιώργος Λεβέντης (αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ήταν και ωραία η εμφάνιση της εν γένει).

Απαράδεκτη για ακόμα μια φορά ήταν η Ειρήνη η οποία από ότι φαίνεται έχει μαζέψει όλο τον Πόντο και τον Καύκασσο και οι άνθρωποι εξαντλούν τα χρήματα τους για να υποστηρίξουν την κατά τα άλλα αιθέρια παρουσία.

Ο Κωνσταντίνος ήταν κρύος και ο Γιώργος ίδιος και απαράλλαχτος ενώ η Κέλλυ ας ευχαριστεί τους θαυμαστές της και την φαρυγγίτιδα της (καλά όλοι αυτή τη δικαιολογία έχουν μόνο;) που τις συγχωρέθηκε το σημερινό ατόπημα του manager της κ.Μουρατίδη.

Από τα groups ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν είχαμε μιας και μας έχουν συνηθίσει σε διαμαντάκια όπως λέει και ο κ.Θεοφάνους, με εξαίρεση βέβαια τους Juke Box που ήταν εντελώς ακούρδιστοι και στα δυο τραγούδια τους.

Τα αγόρια της παρέας καλά κρατούν το χορό αλλά από ότι φάνηκε κάνανε όλοι κοιλιά σήμερα (σαν αυτή του Λούη..) με έκπληξη τον Νικόλα του οποίου ήταν ίσως η πιο κακή του εμφάνιση από ποτέ (πολύ "Πλουταρχικό" ύφος και καθόλου αισθαντικότητα - αυτά θα μου πεις συμβαίνουν όταν πρέπει να μάθεις και την κάμερα).

Η κρίση βέβαια ήταν αντικειμενική και ο κόσμος έδειξε για ακόμη μια φορά ότι τα ξένα τραγούδια σε alternative versions και τα όχι και τόσο pop , δεν τον ευχαριστούν και όποιος έχει τέτοιες βλέψεις, του δείχνουν τον πάγκο...

Όσον αφορά τους managers - judgers για ακόμα μια φορά έπαιξαν το παιχνίδι όπως μοναδικά ξέρει να τους υπαγορεύει η Endemol (παραγωγός εταιρία) να κατευθύνει, προκειμένου να ξεσπάσουν αύριο σκανδαλάκια μπας και ανέβουν τα νούμερα του show τα οποία δεν είναι και πολύ ικανοποιητικά με βάση τις προσδοκίες.

Κύριος στην όλη κατάσταση για ακόμα μια φορά ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος παρόλες τις αφέλειες, τα άγχη και τις γκάφες (βλέπε ανακοίνωση προτεινόμενων...) προσπάθησε να ισορροπήσει στο σκοινί της παρολίγον κατινιάς που προμηνύετο να ξεσπάσει, κλείνοντας για ακόμα μια φορά πονηρά το μάτι στους Έλληνες και κρατώντας αξιοπρεπώς το προφίλ του.

Τέλος, άφησα τον Πασχάλη Τερζή και την παρουσία του για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν χρειάζονται για έναν τέτοιο καλλιτέχνη λόγια...

Τα σέβη μου.

Λαγωνικό Κ9