24 Ιανουαρίου 2008

Eurovision 2008 – Άρχισαν τα όργανα

Κώστας Μαρτάκης, Καλομοίρα, ΧρύσπαΟΚ, οι ανακοινώσεις δεν έγιναν ακόμη με πλήρη επισημότητα όμως κάτι γίνεται (underground). Έχουμε και λέμε …

Κώστας Μαρτάκης. Νομίζω πως η Ελλάδα το έπιασε το σκεπτικό. Στέλνουμε good looking boys (βλέπε Ρουβάς, Σαρμπέλ), να δείξουν λίγο σάρκα, γιατί η φωνή και η εμπειρία δεν αρκούν (βλέπε Ευρυδίκη). Pop rock το τραγούδι του – λένε – με τίτλο «Always and forever» με συνθέτη τον Δημήτρη Κοντόπουλο και στίχους της Βίκυς Γεροθεοδώρου.
Τον θεωρώ μια αρκετά καλή επιλογή, και look, και φωνή … αν και τον φοβάμαι λίγο στο live.

Καλομοίρα (ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα!). Συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση αυτή η κοπέλα… Προβλήματα δεν έχει; Πάντα μες στην καλή χαρά! Και όχι μόνο αυτό, φτιάχνει και τη διάθεση των άλλων! RnB το κομμάτι της με τίτλο «Secred Combination» σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Ποσειδώνα Γιαννόπουλου. Ο Ποσειδών(ας) είχε γράψει και το «Comme ci, comme ca» (η βελγική του καταγωγή). Ας ελπίσουμε φέτος να δικαιωθεί (για το περσινό!).
Την θεωρώ επίσης καλή επιλογή, γλυκύτατη και ωραιότατη κοπελιά, πάντα ευδιάθετη και το μεταδίδει. Θα σκίσει στις συνεντεύξεις τύπου σίγουρα και με το νάζι και με τα αγγλικά (αμερικάνικα) της… Εδώ έχω μεγαλύτερο ενδοιασμό στο live – μη πω τρόμο – και πρέπει να χάσει σίγουρα τα 2-3 παραπανίσια κιλάκια που έβαλε! :-) (με αγάπη)

Χρύσπα. Άσχετο … ακόμη ψάχνει τον «Άντρα 100%»; Ενδεχόμενος τίτλος «SOS for love», σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους του Αντώνη Παπά.
Για τη Χρύσπα δε μπορώ να σχολιάσω, I am sorry… αλλά την έχω για λαϊκή(-κιά) τραγουδίστρια… Δεν ξέρω αν αυτό θέλει η Eurovision ή πως θα το χρησιμοποιήσει ή πως θα μεταμορφωθεί. Είδομεν.

Υποψήφιος θα είναι και ο Κωστέτσος με τον Κολούμπο :) LOL


1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ αυτές τις μέρες... Θα είναι ο Κωστέτσος, δε θα είναι...;;;